SikaBond® T55

SikaBond® T55 FC  este un adeziv poliuretanic monocomponent elastic, usor de aplicat, cu uscare rapida, pentru lipirea pe intreaga suprafata a pardoselilor din lemn. SikaBond® T55 FC este recomandat pentru lipirea parchetului masiv,parchetului dublu si triplu stratificat,lamelelor de parchet, parchetului mozaic, si in mod special pentru lemnul problematic cum ar fi fagul si bambusul.

Caracteristici SikaBond® T55:

  • Monocomponent, gata de utilizare
  • Semi-elastic
  • Lucrabilitate ridicata, usor de aplicat, urmele gletierei raman stabile
  • Reduce solicitarile asupra substratului: adezivul elastic reduce tensiunile transversale dintre placi si substrat
  • Compenseaza micile denivelari ale substratului

Substanta de baza: monocomponent, cu intarire in prezenta umiditatii din mediu.

Ambalare: galeata metalica 13 Kg (10 l)

Culoare: ocru

Aplicare: Stratul suport trebuie sa fie curat, uscat, omogen, nivelat, degresat, fara urme, particule de praf sau alte impuritati. Vopseaua, laptele de ciment si alte particule neaderente trebuie indepartate.

Aplicati SikaBond® -T55 cu gletiera zimtata, pe toata suprafata.

Consum 600-800 g/m2 cu o gletiera zimtata B3 (conf. directivelor IVK) (lamele de parchet, parchet mozaic si parchet industrial).
Consum 700 – 900 g/m2 cu gletiera zimtata B6 (= P4) (conf. directivelor IVK), sau 3/16’’ 1/8’’ 1/8’’ ( lamele/panouri stratificate, parchet mozaic).
Consum 800 – 1000 g/m2 cu gletiera zimtata B11(=P6) (conf. directivelor IVK),sau 3/16” 3/16’’ 3/16’’(parchet masiv,lamele stratificate lungi,parchet industrial,pavare cu lemn(rezidential), placi aglomerate.

Pentru lipirea placilor lungi , late sau pe straturi suport denivelate poate fi necesara o gletiera cu zimti mai mari (pentru a preveni formarea spatiilor goale in material).

Consultati Fisa Tehnica a produsului pentru detalii suplimentare.

Galerie imagini / video
 
Downloads: Fisa tehnica / Brosura